Digte

Alle digtene er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller gengives uden tilladelse.


Kilden

Du er så sød som kilden der løber ned langs bjerg skråningen, jeg kan spejle mig i den som dine øjne, det er så smukt, at side der og se den løbe ned af bjergets flotteste side, bare du kunne se det, bare du var her ved min side, som min smukkeste blomst, lige der ved siden af mig.

©


Sidder og ser


Jeg sidder og ser på dig imens du sidder og læser, du sidder og ser dejlig ud, jeg har løst til og omfavne dig hele tiden, for jeg er så glad for dig, jeg vil aldrig undvære dig mere, som jeg gjorde før vi fandt hinanden, for du er den bedste for mig, og regner med det også er sådan for dig.

©


Solen


Lad solen skinne på dit hus, og skinne ned på dig, lad den fjerne de sorte skyer, den skal se at dit ansigt atter er smilende, at den glade pige er vendt tilbage, du griner og har det godt, men tænker stadig på de sure tider, for du får det kun bedre for hver dag der går, du glade smilende pige, du gir mig en glæde der er støre end du regner med, bare ved at være på den måde du er, det er dit dejlige humør der gør mig glad, det er din måde at takle mig på, du er bare så sød.


Jeg er rådløs, jeg ved ikke hvor meget jeg skal ligge i mine egne tanker, jeg ville gi' millioner for at være tankelæser lige nu, jeg føler du stråler som en sol, du er varmen der gir alt, gir mig den glæde jeg har brug for lige nu, du er min glæde, og jeg vil håbe jeg er din glæde, jeg vil ikke skuffe dig, jeg ønsker kun at give dig glæde og tilfredshed, hvad kan man ellers ønske for en som dig, for du er solen lyset og varmen, du er guldet, du er smykkerne der glinser i lysskæret, du er bare dig.

©


To sejl

Hvad skal jeg gøre, du er en dejlig pige, men jeg føler at jeg skal blæse i to sejl, det kan jeg ikke, så må jeg vente til den rigtige vind kommer, den skal nok blæse mig der hen hvor jeg skal, kunne jeg bare sejle på to skibe samtidig, så ville det være dejligt, men det kan jeg ikke, jeg kan kun være skipper et sted, og sejle et skib.


Jeg vil tage der ned hvor blomsterne gror, der vil jeg fylde lasten med dem, og komme til dig med dem, jeg vil ikke skjule hvad jeg føler, som jeg har gjort før det skal være fortid, lad mine følelser komme frem hjælp mig med det, det ville bare være så dejligt, du kan give mig det rigtige skub, så jeg kommer frem og ikke bare står stille samme sted, det er dig kom nu gør det for mig.

©


Venter


Jeg sidder her og venter på du skal ringe til mig, hver gang telefonen kimer håber jeg på det er dig, jeg savner at se dine glade øjne og dit søde smil, jeg vil mærke dine varme kys igen, og dine bløde hænder mod min krop, jeg venter i længsel efter et svar fra dig, giv mig det, jeg er ved at sprænges af længsel, giv mig nu det jeg har gået og ventet på så længe, giv mig kærlighed, den ægte kærlighed, det er den jeg har ventet på så mange år, giv mig den, giv mig den, giv mig den.

©


Verden blomstre op

Uden dig føles verden som var den tom og uden liv, som sad jeg ude i kulden alene og ikke kunne holde varmen, ingen huse ingen træer som om alt lå i brak.
Med dig i min hånd og i mit hjerte begynder verden at blomstre op, skovene bryder frem og bliver grønne, som om alt det liv der ellers var dødt igen kunne se dagens lys, alle de smukke blomster der springer ud, du er som livets store glæde for mig, jeg elsker dig meget højt

©


Jordens rose


Er det mon en kaktus, eller er det jordens flotteste rose jeg sætter næsen i, det kan jeg ikke se, for jeg er blændet af det dejligste her på jord, og det er dig, kom til mig, jeg åbner armene for dig, jeg lukker dig ind i min varme, her vil du aldrig fryse mere, det er følelsen, det er ordene der er det bedste, det er det jeg ser, der gør mig godt, det er dig, det er dig der sætter glæden i mig.

©


Regn.

Vågn op det er sent på dagen, midt om natten mellem alle de regnfyldte blomster, jeg kommer til dig, jeg er på vej gennem din have, mit hjerte banker, jeg har lyst til at synge for dig, men jeg står bare her ude foran din dør, og tør ikke banke på, jeg er bange for hvad du vil sige eller om du vil lukke mig ind, tænker skal jeg gøre det jeg kunne være her i flere timer men jeg er ved at være kold så jeg må hjem jeg må ha varmen, kan ikke mere, kan ikke få dig ud af mine tanker.

©


Porselæns figur

Jeg er som en porselæns figur, hvis den falder går den i 1000 stykker, man kan ikke spille fodbold med en porselæns figur for så går den i stykker til sidst, men det er der nogen der gør alligevel, lad den aldrig stå yderligt den kan jo falde ned, og man kan ikke lime den sammen igen uden at kunne se det.

©


Månen skinner

Sidder her og tænker på dig, dig som ikke er her, dig som jeg ikke kender, jeg savner dig så meget, jeg sider foran flimmeren en aften og er rastløs, har været det hele dagen, og mangler den nærhed af dig som ikke er her, månen skinner ind gennem vinduet, og det gør det ikke bedre, men det hele skal jo nok komme til sin tid.

©


Livets univers

Jeg ligger og svæver rundt i dit univers og du i mit, skal vi dele det samme univers, skal vi flyve det samme sted hen, og åbne porten til det fælles og svæve side om side i gennem livet, lad os svæve ned til jorden sammen, så vil jeg give dig de røde roser de søde bær og drømmen du aldrig glemmer, giv mig din hånd og lad os sammen vandre gennem livet i en krans af kærlighed.

©


Hjertes plads

Den plads der er i mit hjerte er din, jeg kunne ikke forestille mig andre end dig der, du varmer mit hjerte så meget at alt andet ville være koldt ved siden af dig, du er diamanten der lyser op for mig når mørket falder på, og du er den der kan give mig varmen en kold vinter dag bare ved at være ved min side, du kom ind i mit liv lige som alt føltes mørkt og gråt og gav mig lyset og håbet tilbage, jeg elsker dig meget højt

©


Her og der


Det er her og der og alle vegne, det rør sig inde i os alle, vi har det midt inde i os, det er det bedste i verden, når man får det ved man det med det samme, vi kan ikke undvære det, når man ikke har det er det ens højeste ønske, kærligheden er dejlig.

©


Tanke

Vær morgen jeg står op, ser jeg hende for mig, smuk som en rose, står hun der foran spejlet, og ser så dejlig ud, jeg vil gerne gå hen til dig, og omfavne dig men du er jo kun en tanke.

©

Fuglen


Jeg så efter fuglen den så så smuk ud, jeg gik hen en gang imellem for at beundre den for den var så sød når den sad der og kvidrede, pludselig en dag fløj den ned og satte sig på mig, det var så dejlig en følelse at jeg ikke kan beskrive det, siden har den ikke forladt mig, og jeg vil ikke forlade den for den er stadig lige så sød og smuk som første gang jeg opdagede den.

©

Fulde omdrejninger


Du er sødere end druer når de er sødest, og dejligere end solopgangen når den er dejligst, du er som en toptunet motor men den skal bare finjusteres, jeg tror ikke der skal meget justering til, så drøner vi ned af banen og overhaler de andre indenom, julene drejer hurtigt rundt, og det køre bare der ud af med fulde omdrejninger, men der kommer et sving så vi må hellere sætte farten lidt ned ellers vælter vi bare, det ville ikke være rart for nu køre det lige så godt.

©

Livet er


Det virker som var det en drøm, er det mon det, eller er det virkelighed, kan man få nået godt ud af en drøm, og kan man få drømme til virkelighed, Hvad har jeg gjort siden mine følelser er så stærke, det er ikke noget der sker for mig, det må være en drøm, niv mig i armen så jeg vågner, eller kan det være så godt, at føle kærlighed til et andet menneske.


Det bedste ved at leve, er at føle kærligheden, føle den på sin krop, så man rigtigt kan føle man er elsket, mærke kærtegn og give igen på samme måde, give hinanden søde bemærkninger, det er livet, så lad os leve det mens vi har det.

©
Låst inde


Du låste mig inde, og holdt så fast at jeg ikke kunne udfolde mig, der for var der noget der døde inde i mig, jeg fik ikke den energi jeg havde behov for, der for kunne jeg ikke give dig igen, så vores kærlighed døde langsomt, jeg var for dårlig til og sige fra, for jeg ville ikke såre dig.

©

Blomsternes have

I blomsternes have sidder jeg på en bænk en tidlig maj måned, kan næsten høre dem springe ud, sidder og tænker på dig som jeg ikke har her ved min side. Tænker på hvor i landet du er, og hvornår du dukker op, dig jeg kan kysse og kramme og kalde for min, dig jeg kan spise rundstykkerne med en søndag morgen efter jeg har været ved bageren, dig jeg kan sidde og nyde stilheden sammen med her i blomsternes have. Men jeg tænker, det skal nok komme en dag, ingen ting haster jeg har resten af livet foran mig, så det skal nok komme en dag, jeg har prøvet det før.

©