GT6 Tema til din PS3

Overførsel og instalation af PS3 Gran Turismo 6 Tema (Theme)


Det er udskiftning af ikoner i den øverste linje og 7 forskelige baggrunde som PS3'en så vælger tilfældigt, og bliver vist når din PS3 starter op.

Først skal du hente programmet, og det gør du ved at trykke på linket her: PS3-gt6-tema

Der efter skal zip filen pakkes ud og lægges over på en Usb memory stick, og den skal stadig ligge i den mappe den er pakket i som er PS3 og der inde ligger endnu en mappe der heder THEME hvor filen ligger.

så når du har overført programmet til din Memory stick er der en mappe der heder PS3, dette er meget vigtigt, da PS3'en ellers ikke kan finde programmet.

Næste trin er at smide din Memory Stick i den PS3, og så går du til indstillinger som er nummer 2 fra venstre, find og tryk på "Temaindstillinger" og så trykker du på "Tema" som er den øverste, så kommer der en liste frem over i

højre side hvor der øverst står installer tryk på den, så kommer der USB-enhed (USB 2.0) frem og så trykker også på den, og så trykker du på "Gran Turismo XMB Theme" og så er den installeret.

så skal du ind i "Tema" igen som er der hvor du kom tilbage til, og igen trykke på "Tema" for at gå ind og vælge den og der vil så neden under Original og Klassisk stå "Gran Turismo XMB Theme" og den vælger du.

Du er nu klar til at nyde dit nye Tema vær gang du starter din PS3.

    Tryk på billedet for at se det stort (åbner i ny fane eller vindue efter hvad du har indstillet din browser til)

   GT6 Tema